Interactieve kaart van de wereld voor alle reisbestemmingen van Reizen In Beeld
Google Earth is men vrijwel elke plek op de wereld kan opzoeken met behulp van satellietfoto's en luchtfoto's. Daarnaast kan een gps-apparaat of GIS aan het programma worden gekoppeld. Sinds enige tijd bestaat Google Street View, daarmee is het mogelijk om iets boven ooghoogte straten te bekijken.

Japan - Kaart van Japan

Japan is een land en eilandenrijk ten oosten van het Aziatische continent, dat bestaat uit meer dan 3000 eilanden. De bevolking concentreert zich echter voornamelijk op de eilanden Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu.

Japan bestaat voornamelijk uit de vier grote eilanden: (van noord naar zuid) Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu. Honshu is het grootste eiland; hierop zijn de belangrijkste steden van Japan gevestigd. Tevens behoren de Riukiu-eilanden in het zuiden van de vier grote eilanden tot Japan, samen met vele andere kleinere eilanden. Het land is verdeeld in 47 prefecturen. Op Hokkaido ligt een gebied waar onder meer de Ainu wonen, de oorspronkelijke bewoners van Japan.

De algemene eigenschappen van de vier belangrijke eilanden zijn: besneeuwde steile bergen (waaronder de beroemde vulkaan Fuji), korte rivieren, beboste hellingen, onregelmatige en mooie meren en kleine, vruchtbare vlaktes. Op het gecultiveerde land, dat slechts 11% van totaal het landgebied van Japan vormt, is de bevolkingsdichtheid zeer hoog.
Google Maps - Kaart van Japan
Google Maps - Kaart van Japan
Google Earth - Kaart van Japan
Google Earth - Kaart van Japan
Bing Maps - Kaart van Japan
Bing Maps - Kaart van Japan
Nokia Maps - Kaart van Japan
Nokia Maps - Kaart van Japan
Kaart van Japan - 6,107 x 8,290 pixels
Kaart van Japan - 6,084 x 8,370 pixels
Kaart van Japan - 5,200 x 4,267 pixels
Kaart van Japan - 4,834 x 6,893 pixels
Kaart van Japan - 4,834 x 6,893 pixels
Kaart van Japan - 3,509 x 4,959 pixels
Kaart van Japan - 3,324 x 4,416 pixels
Kaart van Japan - 2,640 x 3,419 pixels