Мело

Мело (на испански Melo) е град с надморска височина 80 метра, административен център на департамента Серо Ларго, Уругвай. Населението на града е 50 578 души (2004).

Карта на Мело
Google Maps
1024 x 768 пиксела
Карта на Мело
Google Earth
1024 x 768 пиксела
Карта на Мело
Bing Maps
1024 x 768 пиксела
Карта на Мело
Nokia Maps
1024 x 768 пиксела