Сан Мигел Петапа

Сан Мигел Петапа е град в департамент Гватемала, Гватемала. Населението на града през 2010 година е 94 288 души.

Карта на Сан Мигел Петапа
Google Maps
1024 x 768 пиксела
Карта на Сан Мигел Петапа
Google Earth
1024 x 768 пиксела
Карта на Сан Мигел Петапа
Bing Maps
1024 x 768 пиксела
Карта на Сан Мигел Петапа
Nokia Maps
1024 x 768 пиксела